Certifiering Check RedCertifiering Check YellowCertifiering Check Green

CertifieradSajt.se

Riktlinjer för certifierade sajter

Meny

Hur blir jag certifierad?

Här på certifieradsajt.se hittar du endast rekommendationer för vad som bör ingå på en webbplats för att den ska uppfylla de krav en certifiering innebär.

Det finns ett flertal företag som kvalitetssäkrar/certifierar din webbplats. Några av de som är mest kända är Trygg ehandel och Rådet för E-handelscertifiering. Dessa aktörer verkar inom ehandelssegmentet. Utöver dessa så verkar Bitos som en mer övergripande organisation med certifieringar inom ett flertal ämnesområden. Du kan läsa mer om hur du certifierar din sajt på deras webbplatser nedan.

Certifiera din sajt hos Trygg e-handel Certifiera din sajt hos BitosCertifiera din sajt hos Rådet för E-handel

Om

CertifieradSajt.se har som syfte att ge rekommendationer om hur certifierade sajter bör vara uppbyggda inom olika segment för att kunna uppfylla de krav som ställs på dem avseende kvalitet och säkerhet. Den information som återfinns under respektive kategori ska således endast ses som en rekommendation.

Fullständiga instruktioner gällande de olika certifieringarna hittar ni på respektive utgivares webbplats. Skulle någon information på vår webbplats saknas eller vara felaktig, ber vi er kontakta oss på info(at)certifieradsajt.se mer er feedback.

Välkomna!